15-09-2020 17:27
16-09-2020 16:28
Dzień dobry
Pozwól, że zachowam Twój podział na pytania:
Ad. 1 Odsetki spłacasz tylko do dnia całkowitej spłaty pożyczki. Naliczamy je każdego dnia, dlatego kwota pożyczki do spłaty każdego dnia będzie inna, powiększona o dzienne odsetki. Jeśli spłacisz kredyt w całości - odsetki zapłacisz tylko do dnia spłaty.
Ad. 2 Jeśli nadpłacisz pożyczkę dowolną kwotą, skraca się okres kredytowania, a rata pozostaje bez zmian. Dlatego przeliczenie harmonogramu nie jest konieczne.
Zachęcamy do skorzystania z naszej oferty
18-09-2020 08:59
Dodam trzy grosze:
Jeśli prowizja była płacona wcześniej / wliczona w raty harmonogramu - to należy się jej zwrot proporcjonalnie do długości trwania faktycznej umowy czyli do spłaty całości.
Michał Straus
Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się
... 16-02-2025ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,
ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.
Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa
... 16-02-2025Witam, Wczoraj dodałem nowy telefon do aplikacji Moje ING, otrzymałem SMS-a, że ze względów bezpieczeństwa moje bankowość internetowa została zablokowana. Próbowałem ją odblokować, ale pojawiał się bł
... 14-02-2025