Odpowiedz

Terminy podpisania umowy

Cześć,

próbuję podpisać umowę o kredyt hipoteczny. Natomiast w Warszawie jest całkowity brak terminów przez 2 tygodnie. A ja w przyszłym tygodniu mam wyznaczony termin podpisania aktu notarialnego. Nikt nie chce pomóc mi w tym temacie. Infolinia mówi, że nie ma żadnych możliwości i może przekazać zgłoszenie. Czy jedyną możliwość to zawarcie umowy nie w ING a np. w mBanku lub Citi? Czy wszystko w tym banku tak wyglada?
Odpowiedz
0 Lajków
Daszkiem
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
19-04-2025
Wiadomość 1 z 4 (1 519 wyświetleń)

Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
659
123
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (1 417 wyświetleń)

[ Edytowane ]
Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to wyprawa 150km od Warszawy bo pojawił się 1 dostępny termin w innym województwie w rozsądnej odległości. Mam urlop wziąć żeby se na wycieczkę pojechać? mBank sprawnie przyjął temat. Nie ma tam żadnego problemu z zawarciem umowy w dowolnym dogodnym terminie. Wytłumaczę Wam to jeszcze dosadniej - kupiłem ostatnio auto za 200k PLN u Was biorę kredyt z kosztem 900k PLN. W salonie samochodowym czułem się jak król u Was jak piąte koło i wozu.
Odpowiedz
0 Lajków
Daszkiem
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
19-04-2025
Wiadomość 3 z 4 (1 411 wyświetleń)

Przykro nam, że miała miejsce taka sytuacja i nie udało się umówić takiego spotkania w dogodnym terminie i oddziale. Dostępność naszych specjalistów jest uzależniona od wielu czynników. Mamy jednak nadzieję, że pozostaniesz naszym klientem.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
469
85
18-01-2021
Wiadomość 4 z 4 (1 133 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

To jest jakiś totalny skandal i nieporozumienie, żeby wycofywać takie funkcjonalności. Robimy dziesiątki transakcji z tą funkcjonalnością każdego miesiąca od lat, jakim trzeba być ignorantem, żeby nag

...

21-05-2025

@Franiu To konto mam jako rezerwowe i raczej niezbyt często z niego korzystam. Konto jest darmowe więc najprościej potestować. Z tego co widzę to emSZMAL powinien wspierać ten bank. Ewentualnie zawsze

...

21-05-2025

@cougar napisałem "teoretycznie", bo to że bank coś piszę w ofercie nie musi być prawdą, ale nawet półprawdą Emotikon: Szczęśliwy Aż nie mam jeszcze konta w NEST to nie mogłem tego jak przetestować. Dzięki w takim razie

...

21-05-2025