Odpowiedz

Skonsoliduj się

Witam. 
Mam bardzo nieciekawą sytuację jeśli chodzi o pożyczki ponieważ miałem ciężki okres w życiu ale wyszedłem na prostą i teraz zaaplikowałem o konsolidację pożyczek. Wybrałem inną kwotę i inną ilość rat ale aplikacja mi zmieniła. Zwiększyła ilośc rat i zmniejszyła kwotę. Kwota nadal mnie zadawalała bo wiem, że jestem w stanie spłacić się i mieć na życie. Pytanie tylko bo żyje w dużym stresie bo generalnie jeśli to wypali to jestem spokojny i można powiedzieć czysty ponieważ mam dobrą pracę i pozwoli mi to żyć normalnie. Czy mam dużą szansę na przyznanie mi konsolidacji skoro bank wysłał kontrpropozycję ? 

Odpowiedz
0 Lajków
LtBLuE
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
23-11-2019
Wiadomość 1 z 2 (2 408 wyświetleń)

Re.: Skonsoliduj się

[ Edytowane ]

Rozumiem, że korzystasz z naszych usług jako klient indywidualny?
Gdy składasz wniosek kredytowy- rozpatrujemy go indywidualnie.
Bierzemy pod uwagę między innymi informacje, które w nim podajesz, jak również informacje z Biura Informacji Kredytowej.
Cieszę się, że chcesz skorzystać z naszych usług, aby spłacić zobowiązania kredytowe 🙂
Możesz spróbować złożyć wniosek przykładowo rozkładając preferowaną kwotę na dłuższy czas.
W pierwszej kolejności jednak zachęcam Cię do kontaktu z naszymi specjalistami:

• na czacie w Moim ING,
  • telefonicznie pod numerem: 32 357 00 69.

Sprawdzimy informacje w systemie. Dodam, że telefonicznie lub w oddziale banku również możesz złożyć wniosek z pomocą specjalisty 😊

Wszystkiego dobrego Ci życzę i trzymam kciuki 😊

P.S
Zapraszam Cię również na naszego Bloga. Myślę, że ten wpis Cię zaciekawi 😉

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie :-)
Odpowiedz
0 Lajków
PatrycjaT
Były moderator
Były moderator icon
307
69
29-01-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 293 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Inteligentne oszczędzanie we wszystkim 2025

Saving money is key in 2025. Here are simple ways to reduce your spending in different areas of your life.

Shopping

• Use discount coupons and cashback.

• Buy in bulk.

• Compare prices online before purchasing.

...

29-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

U mnie też to tyle trwa i terminy pokrywają się z tym co jest na stronie. Na wstępie mój pośrednik od razu mi powiedział, że w ING czas to ok 2 m-cy, więc wiedziałem, że trzeba będzie trochę poczekać.

...

28-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

6 tygodni od złożenia wniosku. Aktualnie wydają decyzję. Termin na umowie przedwstępnej już minął. Teraz to se mogą wydawać decyzję. Hahaha ... dla siebie.

28-03-2025