Odpowiedz

Skonsoliduj się

Witam. 
Mam bardzo nieciekawą sytuację jeśli chodzi o pożyczki ponieważ miałem ciężki okres w życiu ale wyszedłem na prostą i teraz zaaplikowałem o konsolidację pożyczek. Wybrałem inną kwotę i inną ilość rat ale aplikacja mi zmieniła. Zwiększyła ilośc rat i zmniejszyła kwotę. Kwota nadal mnie zadawalała bo wiem, że jestem w stanie spłacić się i mieć na życie. Pytanie tylko bo żyje w dużym stresie bo generalnie jeśli to wypali to jestem spokojny i można powiedzieć czysty ponieważ mam dobrą pracę i pozwoli mi to żyć normalnie. Czy mam dużą szansę na przyznanie mi konsolidacji skoro bank wysłał kontrpropozycję ? 

Odpowiedz
0 Lajków
LtBLuE
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
23-11-2019
Wiadomość 1 z 2 (3 120 wyświetleń)

Re.: Skonsoliduj się

[ Edytowane ]

Rozumiem, że korzystasz z naszych usług jako klient indywidualny?
Gdy składasz wniosek kredytowy- rozpatrujemy go indywidualnie.
Bierzemy pod uwagę między innymi informacje, które w nim podajesz, jak również informacje z Biura Informacji Kredytowej.
Cieszę się, że chcesz skorzystać z naszych usług, aby spłacić zobowiązania kredytowe 🙂
Możesz spróbować złożyć wniosek przykładowo rozkładając preferowaną kwotę na dłuższy czas.
W pierwszej kolejności jednak zachęcam Cię do kontaktu z naszymi specjalistami:

• na czacie w Moim ING,
  • telefonicznie pod numerem: 32 357 00 69.

Sprawdzimy informacje w systemie. Dodam, że telefonicznie lub w oddziale banku również możesz złożyć wniosek z pomocą specjalisty 😊

Wszystkiego dobrego Ci życzę i trzymam kciuki 😊

P.S
Zapraszam Cię również na naszego Bloga. Myślę, że ten wpis Cię zaciekawi 😉

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie :-)
Odpowiedz
0 Lajków
PatrycjaT
Były moderator
Były moderator icon
307
68
29-01-2018
Wiadomość 2 z 2 (3 005 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Promocja na Operat szacunkowy

Podobno jest obecnie jakaś promocja na operat szacunkowy wykonany we własnym zakresie przez złożeniem wniosku kredytowego. Gdzie znajdę taką informację?

26-05-2026
Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam.

Podczas biezacego weekendu nie moglam w trzech wplatomatach wplacic pieniedzy na konto za pomoca blika.

Za kazdym razem po wpisaniu kodu blik operacja zostawala automatycznie odrzucona, nawet nie

...

25-05-2026
Re.: Pożyczka online - problem techniczny

Mam ten sam problem, zgłoszony już prawie 2 tygodnie temu. Do tej pory nie rozwiązany, przykro patrzeć, że dzieje się to już od dłuższego czasu a pomoc techniczna udaje, że nie widzi takiego problemu.

...

25-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy