07-11-2022 11:32
Witam serdecznie!
Mam pytanie odnośnie wzięcia pożyczki gotówkowej w kwocie od 20.000 do 30.000 złotych(około). Chciałbym poznać więcej szczegółów dotyczących ubiegania się o taką pożyczkę pracując krócej niż 3 miesiące za granicą. Czy mimo to, że dostaję dochody w euro na konto ING, będę musiał dodatkowo ubiegać się o jakieś zaświadczenie z pracy lub inne oświadczenia, by wziąć pożyczkę gotówkową na dowolny cel pracując niecałe 6 miesięcy zarabiając około 1300-1500 euro na czysto? Jakie wymogi trzeba spełnić by można było ubiegać się o taką kwotę?
Z góry dziękuję.
08-11-2022 12:10
Akceptujemy dochody z pracy w krajach Unii Europejskiej, Szwajcarii, Norwegii i Wielkiej Brytanii. Zatrudnienie powinno być od minimum 6 miesięcy. Jeśli wynagrodzenie wpływa na konto w naszym banku, wniosek o udzielenie pożyczki możesz złożyć po zalogowaniu do Mojego ING w zakładce Oferta ING.
Możemy Cię poprosić o zaświadczenie o zatrudnieniu wypełnione przez pracodawcę lub umowę o pracę (dokument przetłumaczony na język polski przez tłumacza przysięgłego).
Udzielenie pożyczki gotówkowej zależy od oceny Twojej zdolności kredytowej. Sprawdzamy ją w trakcie wnioskowania. Decyzja będzie do 2 dni roboczych
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |