07-11-2022 11:32
Witam serdecznie!
Mam pytanie odnośnie wzięcia pożyczki gotówkowej w kwocie od 20.000 do 30.000 złotych(około). Chciałbym poznać więcej szczegółów dotyczących ubiegania się o taką pożyczkę pracując krócej niż 3 miesiące za granicą. Czy mimo to, że dostaję dochody w euro na konto ING, będę musiał dodatkowo ubiegać się o jakieś zaświadczenie z pracy lub inne oświadczenia, by wziąć pożyczkę gotówkową na dowolny cel pracując niecałe 6 miesięcy zarabiając około 1300-1500 euro na czysto? Jakie wymogi trzeba spełnić by można było ubiegać się o taką kwotę?
Z góry dziękuję.
08-11-2022 12:10
Akceptujemy dochody z pracy w krajach Unii Europejskiej, Szwajcarii, Norwegii i Wielkiej Brytanii. Zatrudnienie powinno być od minimum 6 miesięcy. Jeśli wynagrodzenie wpływa na konto w naszym banku, wniosek o udzielenie pożyczki możesz złożyć po zalogowaniu do Mojego ING w zakładce Oferta ING.
Możemy Cię poprosić o zaświadczenie o zatrudnieniu wypełnione przez pracodawcę lub umowę o pracę (dokument przetłumaczony na język polski przez tłumacza przysięgłego).
Udzielenie pożyczki gotówkowej zależy od oceny Twojej zdolności kredytowej. Sprawdzamy ją w trakcie wnioskowania. Decyzja będzie do 2 dni roboczych
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025