Odpowiedz

Przez internet do 60 tyś

Czy bank kiedyś planuje podnieść ten limit? wszystko rośnie wraz z biurokracją tylko nie dostępność większej pożyczki onlineEmotikon: Szczęśliwy

czy możemy sie spodziewać podniesienia tego limitu w niedalekiej przyszłości? np do 80-100tyś ?

a jesli tak to kiedy?

dzięki z góy za odpowiedź

Odpowiedz
0 Lajków
franczeska2
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
17
2
25-02-2016
Wiadomość 1 z 2 (3 633 wyświetleń)

Re: Przez internet do 60 tyś

franczeska2, na chwilę obecną nie planujemy podwyższenia limtu kwoty pożyczki, o którą możesz zawnioskować przez bankowość internetową. Zapisaliśmy natomiast Twoją uwagę. Możesz o wyższą kwotą pożyczki zawnioskować bez konieczności wychodzenia z domu - przez kontakt z naszą infolinią: (32) 357 00 69. Specjalista po pozytywnej decyzji kredytowej przekieruje wniosek do Twojej bankowości internetowej, gdzie podpiszesz umowę. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1124
224
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 590 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Problem z założeniem konta przez selfie - błąd aplikacji przy robieniu zdjęcia

Od wczoraj mam problem z założeniem konta przez selfie. Wczoraj cały proces niby przechodził poprawnie (choć przy zdjęciu dowodu zdjęcie robiło się w randomowych momentach, bardzo szybko - nie po fakt

...

17-04-2025
Cele oszczędnościowe - przelew na cel z innego banku

Dzień dobry, 

czy da się zrobić przelew na cel oszczędnościowy z innego banku, wiem, że mogę przelać pieniądze na konto oszczędnościowe ale potem muszę ręcznie przenieść je na cel. Czy mogę tak zrobić

...

17-04-2025
Re.: Zaświadczenie o źródle i wysokości miesięcznych dochodów

Ofertą i warunkami kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING wybierz: Po...

17-04-2025