Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Przeniesienie kredytu gdy został oddany do firmy windykacyjnej.

Witam. Mam takie pytanie czy jak firma windykacyjna zabrala kredyt moge sie ubiegac o to bym mogla do Panstwa do banku przeniesc kredyt 

Odpowiedz
0 Lajków
anusiia1909
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
07-11-2017
Wiadomość 1 z 2 (2 738 wyświetleń)

Re: Przeniesienie kredytu gdy został oddany do firmy windykacyjnej.

Nie konsolidujemy zobowiązań windykacyjnych. Pod uwagę bierzemy zobowiązania z obcych banków zgodnych z listą banków, które podpisały umowę z BIK SA (maksymalnie 7 zobowiązań):

• pożyczki pieniężne, konsumpcyjne
  • kredyty ratalne,
  • kredyty samochodowe,
  • kredyty hipoteczne z obcych banków
  • karty kredytowe
  • limity zadłużenia w koncie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
647
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 679 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Nadpłata kredytu hipotecznego i skrócenie okresu kredytowania

Witam. Robiłam już kilka nadpłat, w różnych kwotach i dniach. Jak skrócić okres kredytowania? Niestety za każdym razem otrzymuje informację „Nie możesz teraz skrócić okresu kredytowania”. Nie chce mni

...

16-11-2024
Oświadczenie KYO w przypadku kredytu hipotecznego

Dzień dobry,

na początek kilka słów wstępu: mam w ING kredyt hipoteczny, który zaciągnęliśmy wspólnie z żoną. Ja nie mam i nigdy nie miałem w ING żadnego konta, ale teraz z racji kredytu mam podgląd ra

...

16-11-2024
Re: Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

No nieeeeee no, faktycznie znowu nie działa. Czy ING nie może wysłać przynajmniej części swoich informatyków na jakiś dodatkowy urlop, żeby przestali w końcu psuć coś co działa?

16-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy