10-11-2017 11:38
Czy bank kiedyś planuje podnieść ten limit? wszystko rośnie wraz z biurokracją tylko nie dostępność większej pożyczki online![]()
czy możemy sie spodziewać podniesienia tego limitu w niedalekiej przyszłości? np do 80-100tyś ?
a jesli tak to kiedy?
dzięki z góy za odpowiedź
10-11-2017 19:47
franczeska2, na chwilę obecną nie planujemy podwyższenia limtu kwoty pożyczki, o którą możesz zawnioskować przez bankowość internetową. Zapisaliśmy natomiast Twoją uwagę. Możesz o wyższą kwotą pożyczki zawnioskować bez konieczności wychodzenia z domu - przez kontakt z naszą infolinią: (32) 357 00 69. Specjalista po pozytywnej decyzji kredytowej przekieruje wniosek do Twojej bankowości internetowej, gdzie podpiszesz umowę.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025