10-11-2017 11:38
Czy bank kiedyś planuje podnieść ten limit? wszystko rośnie wraz z biurokracją tylko nie dostępność większej pożyczki online![]()
czy możemy sie spodziewać podniesienia tego limitu w niedalekiej przyszłości? np do 80-100tyś ?
a jesli tak to kiedy?
dzięki z góy za odpowiedź
10-11-2017 19:47
franczeska2, na chwilę obecną nie planujemy podwyższenia limtu kwoty pożyczki, o którą możesz zawnioskować przez bankowość internetową. Zapisaliśmy natomiast Twoją uwagę. Możesz o wyższą kwotą pożyczki zawnioskować bez konieczności wychodzenia z domu - przez kontakt z naszą infolinią: (32) 357 00 69. Specjalista po pozytywnej decyzji kredytowej przekieruje wniosek do Twojej bankowości internetowej, gdzie podpiszesz umowę.
Dzień dobry,
zdecydowałem się napisać na forum, ponieważ standardowa ścieżka wsparcia zapętliła się w procedurach, a mi bardzo zależy na wypracowaniu z Państwem sensownego rozwiązania i kontynuowaniu w
... 21-05-2026Parę dni temu rozmawiałem przez czat na temat dokumentów, które należy dostarczyć, aby zwiększyć limit na karcie kredytowej. Bardzo mnie zasmuciło, że wymagacie deklaracji PIT za poprzednie lata i bie
... 21-05-2026W pierwszej kolejności proszę zaznaczyć w zakładce dane i ustawienia -> Ustawienia księgowe tę opcję "dokonuję zakupu usług poza PL i/lub dokonuję WNT".
Następnie trzeba dodać dokument z META, na któr
... 20-05-2026