Odpowiedz

Problem z wygenerowaniem oferty

Witam

Mam konto w ing od miesiąca z ciekawości ostatnio chciałem sprawdzić i obliczyć ratę kredytu zdziwiłem się bo wyskoczyło coś takiego:

Nie możemy udzielić Ci kredytu
Niestety, nie możemy udzielić Ci kredytu.

Podstawa prawna
Weryfikacja w naszym wewnętrznym zbiorze danych – zgodnie z art. 10 ustawy o kredycie konsumenckim.

Czy ktoś miał podobna sytuacje nadmienię ze nie zalegam nigdzie nigdy nie miałem wcześniej tez styczności z ing nie miałem zajęć komorniczych, oczywiście złożyłem reklamacje ale muszę czekać 30 dni a po prostu jestem bardzo zaskoczony i jak najszybciej chciałbym się dowiedzieć co jest nie tak
Odpowiedz
0 Lajków
Seba1555
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
01-07-2022
Wiadomość 1 z 2 (3 242 wyświetleń)

Re: Problem z wygenerowaniem oferty

Trudno nam jednoznacznie odpowiedzieć Ci tutaj, co może być powodem takiej sytuacji. Proszę skontaktuj się z nami na czacie w Moje ING lub z naszą infolinią, pomożemy Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
684
125
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 184 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zablokowana gotówka

Dzis wieczorem wpłacają gotówkę przez blika bankomat zablokowal mi cala gotówkę, jestem bez środków do życia, pani na infolinii powiedziała, ze czas na rozpatrzenie to do miesiąca, nie moge pozwolić s...

13-04-2026
Re: List mazalny z banku po spłacie kredytu hipotecznego

1. Przygotowujemy dokumenty do 14 dni od spłaty i wysyłamy listem poleconym. W przesyłce będzie: oświadczenie Banku o zgodzie na wykreślenie hipoteki, kopia notarialna pełnomocnictwa (dla osoby, która

...

13-04-2026
Re: Wpłatomat podczas wpłaty się zresetował - brak potwierdzenia i śladu transakcji

Prosimy, skontaktuj się z naszą infolinią lub czatem w bankowości. Specjaliści firmowi są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 17:00. Jeśli zależy Ci na czasie, powiedz o tym specjaliście reje

...

13-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy