Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Problem z nadpłaceniem pożyczki z oprocentowaniem zmiennym

Witam,

Przy próbie nadpłaty pożyczki (kredyt pieniężny ze zmiennym oprocentowaniem) pojaw się komunikat "BRAK POŁĄCZENIA Z BANKIEM". 

Proszę o informację czy to wewnętrzny błąd, czy może nie mam możliwości nadpłacić części pożyczki gotówkowej? 

Odpowiedz
0 Lajków
Joanna1985
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
25-06-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 363 wyświetleń)

Re: Problem z nadpłaceniem pożyczki z oprocentowaniem zmiennym

Sprawdziłem, że nadpłata pożyczki gotówkowej działa poprawnie. Jeżeli u Ciebie jest inaczej, to wyczyść, proszę, swoją przeglądarkę internetową i spróbuj ponownie. Jeżeli nie zauważysz efektów, to napisz do nas na czacie w swojej bankowości internetowej lub skontaktuj się z nami telefonicznie 32 357 00 69 (24/7). Sprawdzimy dla Ciebie, co się dzieje. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
229
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 359 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Wypowiedzenie umowy rachunku za pomocą podpisu elektronicznego

Żeby zamknąć IKE konieczna jest wizyta w placówce. Listę dostępnych placówek znajdziesz tutaj: https://www.ing.pl/placowki-oddzialy-bankomaty?type=oddzial

27-12-2024
Re.: OKO bonus - ile można mieć?

Czyli jak rozumiem każdy z małżonków loguje się na swoje ING (to wspólne konto) i zakłada swój OKO bonus? Czyli finalnie będą 2, zgadza się?

27-12-2024
Re.: OKO bonus - ile można mieć?

Konto OKO Bonus prowadzimy tylko jako konto indywidualne, nie może być to konto wspólne. Każda osoba może mieć jedno takie konto otwarte dla siebie.

27-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy