Odpowiedz

Pożyczka w weekend

Witam
Wzięłam pożyczkę za pomocą aplikacji mobilnej w niedzielę. Chciałabym się dowiedzieć jaki jest czas oczekiwania pojawienie się pieniądzy na moim koncie?
Odpowiedz
0 Lajków
MisiaPL
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
28-09-2020
Wiadomość 1 z 2 (4 094 wyświetleń)

Re: Pożyczka w weekend

@MisiaPL Rozumiem, że po złożeniu wniosku otrzymałaś od razu decyzję pozytywną? Nie pojawił się komunikat o jego przekazaniu do analityków? W tym drugim przypadku decyzja kredytowa będzie do dwóch dni roboczych. 

Jeśli jednak decyzja była pozytywna, a Ty wciąż nie masz pieniędzy na koncie, proszę, napisz do nas na czacie w Moim ING. Znajdziesz go na dole strony głównej po zalogowaniu. Sprawdzimy Twój wniosek i jeśli coś nie zadziałało z automatu, to uruchomimy pożyczkę ręcznie. 

***Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DawidSz
Były moderator
Były moderator icon
225
48
26-11-2018
Wiadomość 2 z 2 (4 015 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Refinansowanie kredytu/przejście na zmienne?

Witam

Niedawno skończyłem 5letnią stałą stopę kredytu.Przed zmianą warunków, udało się spłacić 75% kredytu.

Zostało ok 90000 zł, w lutym zdecydowałem się na stałą stopę 7,1% z założeniem że resztę kredy

...

24-04-2025
Re.: Zapętlony reset aplikacji. Dźwięk powiadomienia

Trudno nam tutaj wyjaśnić, dlaczego tak się dzieje u Ciebie. Zachęcamy do kontaktu na czacie w Moim ING. Specjalista zapisze zgłoszenie i przekaże do odpowiedniego zespołu.

24-04-2025
Limit zadłużenia

Witam, chciałam się dowiedzieć,
Mam 8500 tys zł limitu zadłużenia do dnia 27.07.25, w umowie mam napisane ze umowa na czas 12 miesięcy z możliwością przedłużenia, limit odnowi się w tym dniu automatycz...

24-04-2025