10-06-2021 18:35 | Edytowano: 10-06-2021 18:36
@JacentyEsz Przykro mi, że otrzymałeś decyzję odmowną podczas składania wniosku przez internet. Wnioski składane internetowo w pierwszej kolejności rozpatrywane są przez system, dlatego jest większe prawdopodobieństwo otrzymania decyzji negatywnej. Od takiej decyzji, tak jak wspomnieliśmy, możesz odwołać się w oddziale i przekazać dodatkowe informacje. Wtedy taki wniosek jest ponownie rozpatrywany przez naszych specjalistów. Rozumiem, że złożenie odwołania, może być dla Ciebie problematyczne. Na decyzję kredytową, wpływa wiele czynników. Poza Twoimi dochodami uwzględniamy m.in. historię kredytową w naszym i innych bankach oraz dane z zewnętrznych rejestrów- BIK, BIG. Każdy bank ma swoje kryteria oceny zdolności kredytowej i mogą się one od siebie różnić.
Mimo tej sytuacji, mam nadzieję, że nadal pozostaniesz z nami.
10-06-2021 20:19
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |