Odpowiedz

Pensja na już

Mam pytanie odnośnie dokumentów potrzebnych do złożenia wniosku o "Pensję na już". Czy zaświadczenie o zarobkach jest konieczne jeśli pensja zawsze wpływa na konto ing? I co znaczy data końcowa bieżącej umowy, która się pojawia gdy jako źródło dochodu podaję alimenty (zasądzone wyrokiem). Nie da się jej niewypełnić.
Odpowiedz
0 Lajków
Magda40
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
14-09-2022
Wiadomość 1 z 2 (3 464 wyświetleń)

Re: Pensja na już

Jeżeli możemy sprawdzić wynagrodzenie z umowy o pracę na podstawie wpływów na konto to standardowo nie jest potrzebny dodatkowy dokument. Data końcowa otrzymywania alimentów na dziecko to dzień 18tych urodzin dziecka.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
809
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 430 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Wpłatomat zatrzymał pieniądze, brak na koncie

Przed 15 minutami, około 8:15 solid naprawiał to urządzenie. Podeszłam do nich i zapytałam. Pan trzymał moje 3000 zł w ręku, powiedział mi że było jakieś 2 gr w bankomacie i dlatego zrobiła się awaria...

28-05-2026
Re: Wpłatomat zatrzymał pieniądze, brak na koncie

Przekazałem prośbę o przyspieszenie odpowiedzi na reklamację do odpowiedniego działu. 

28-05-2026
Wpłatomat zatrzymał pieniądze, brak na koncie

Numer zgłoszenia: 120945/052026
Dzisiaj wpłacałam blikiem 3000 zł we wplatomacie w Kielcach na Zagórskiej. Nie pierwszy raz oczywiście.
Wprowadziłam kod we wplatomacie, zatwierdziłam w tel jak zawsze, w...

28-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy