18-04-2022 13:39
Hej bo się pogubiłam z ta pensją na już. Wzięłam ją 03 kwietnia 10 kwietnia wpłynęły pieniądze na konto. Czy to się w końcu spłaca automatycznie czy nie ? Czy jest jakaś adnotacja ze pobiera pieniądze z konta te pożyczone czy nie? w sumie jest 18 i nie mogę się połapać w koncie czy pieniądze zostały zabrane czy nie bo miałam więcej wpływów
19-04-2022 12:43
Oferta Pensja na już jest aktywna przez 15 dni. Po tym czasie zamkniemy ją na Twoim koncie.
Jak pobierałaś pieniądze w ramach tej oferty, każdy wpływ na konto w pierwszej kolejności spłacał tą wykorzystywaną kwotę.
Na Twoim koncie środki są zablokowane, ponieważ bank wyraził zgodę na transakcję - taka odpowiedź zostaje wysłana do punktu, w którym płacisz. Może się zdarzyć, że takiej odpowiedni nie otrzymają, lub
... 25-04-2025Hm... przy zakładaniu profilu informują, że:
"Twoje dane pobraliśmy z twojego banku. Nie możesz ich tu edytować. Jeśli chcesz je zmienić, zrób to najpierw w swoim banku."
i
"Uwaga: drugie imię musi by
... 25-04-2025Witam,
Dokonywałem płatności za hotel kartą, na stronie nie potwierdzili żadnej rezerwacji. Z konta pieniądze zniknęły. Informacja pod kwotą jest następująca "Zablokowaliśmy tę kwotę na płatność kartą
... 25-04-2025