18-04-2022 13:39
Hej bo się pogubiłam z ta pensją na już. Wzięłam ją 03 kwietnia 10 kwietnia wpłynęły pieniądze na konto. Czy to się w końcu spłaca automatycznie czy nie ? Czy jest jakaś adnotacja ze pobiera pieniądze z konta te pożyczone czy nie? w sumie jest 18 i nie mogę się połapać w koncie czy pieniądze zostały zabrane czy nie bo miałam więcej wpływów
19-04-2022 12:43
Oferta Pensja na już jest aktywna przez 15 dni. Po tym czasie zamkniemy ją na Twoim koncie.
Jak pobierałaś pieniądze w ramach tej oferty, każdy wpływ na konto w pierwszej kolejności spłacał tą wykorzystywaną kwotę.
Szukam odpowiedzi tutaj. Na czacie już próbowałam. A zresztą już sobie sama pomogłam. Bo zleciłam zablokowane środki jako przelew wynagordzeń. I niestety dopiero teraz uzyskałam informację, że można o
... 28-12-2024Czy nie łatwiej po prostu udostępnić tę funkcjonalność zamiast tak bez sensu kombinować? Przypominam, że bank ING pracuje nad tym zagadnieniem już ponad 6 lat. Wygląda to trochę tak, jakby w dziale IT
... 28-12-2024Mając ciemny motyw w telefonie Xiaomi, to wyskakuje ciemny motyw i w appce. A ja np. chciałabym mieć jasny w ING i nie mogę tej opcji znaleźć, także o.
27-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |