Odpowiedz

Oferta pożyczki gotówkowej

Dzień dobry!

Zastanawiam się nad przeniesieniem wpływu wynagrodzenia na konto osobiste ING z Millennium. Czy dla stałych klientów bank ING przygotowuje oferty pożyczki gotówkowej? Czy są jakieś specjalne oferty np. kredyt odnawialny w koncie osobistym, karta kredytowa. W tym momencie niestety mam dość słabą historię w BIK-u, niewynikającą z opóźnień w płatnościach. 

Będę wdzięczny za odpowiedź. 

Pozdrawiam!

Odpowiedz
0 Lajków
matmar86
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
13-04-2022
Wiadomość 1 z 2 (2 492 wyświetleń)

Re: Oferta pożyczki gotówkowej

Cieszę się, że myślisz o możliwości skorzystania z dodatkowej oferty w naszym banku.
Jak zdecydujesz się na przeniesienie wynagrodzenia na konto w naszym banku, możesz mieć mniej formalności przy wnioskowaniu o ofertę kredytową.
W zależności od Twojego wynagrodzenia, możesz o nim oświadczać. 
Jak masz np. wpływy z tytułu umowy o pracę od minimum 3 miesięcy, będziemy je sprawdzać na Twoim koncie.

Co jakiś czas przygotowujemy też oferty dla naszych klientów. Ważne żebyś miał wtedy włączone odpowiednie zgody na marketing.
Prezentujemy wtedy oferty w Moim ING.
Poza pożyczką gotówkową mamy też limit w koncie oraz kartę kredytową. 
Informację o możliwości skorzystania z oferty możemy Ci przekazać po złożeniu wniosku kredytowego. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
564
126
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 436 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy