13-04-2022 12:56
Dzień dobry!
Zastanawiam się nad przeniesieniem wpływu wynagrodzenia na konto osobiste ING z Millennium. Czy dla stałych klientów bank ING przygotowuje oferty pożyczki gotówkowej? Czy są jakieś specjalne oferty np. kredyt odnawialny w koncie osobistym, karta kredytowa. W tym momencie niestety mam dość słabą historię w BIK-u, niewynikającą z opóźnień w płatnościach.
Będę wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam!
15-04-2022 13:06
Cieszę się, że myślisz o możliwości skorzystania z dodatkowej oferty w naszym banku.
Jak zdecydujesz się na przeniesienie wynagrodzenia na konto w naszym banku, możesz mieć mniej formalności przy wnioskowaniu o ofertę kredytową.
W zależności od Twojego wynagrodzenia, możesz o nim oświadczać.
Jak masz np. wpływy z tytułu umowy o pracę od minimum 3 miesięcy, będziemy je sprawdzać na Twoim koncie.
Co jakiś czas przygotowujemy też oferty dla naszych klientów. Ważne żebyś miał wtedy włączone odpowiednie zgody na marketing.
Prezentujemy wtedy oferty w Moim ING.
Poza pożyczką gotówkową mamy też limit w koncie oraz kartę kredytową.
Informację o możliwości skorzystania z oferty możemy Ci przekazać po złożeniu wniosku kredytowego.
Wiem, że nie macie tu takich możliwości, ale zamiast pisać kolejny raz na prywatnym czacie postanowiłam napisać publicznie,
bo takie sprawy trzeba nagłaśniać, a ludzi w podobnej sytuacji jest zdecydowa
... 17-02-2026Przepraszam Cię za kłopot z wpłatą. Tutaj nie mamy wglądu w dane w systemie bankowym i nie możemy się odnieść do samej reklamacji lub ruchów na Twoim koncie. Przekazałem prośbę o przyspieszenie do odp
... 17-02-2026Postanowiłam również napisać na szerszym forum o swoim problemie, bo czytając tutaj i na innych forach o skali
podobnych spraw to się włos na głowie jeży.
30.01.2026 przed godz.19.00 wpłacałam pieniądz
... 17-02-2026