Odpowiedz

Pensja na już

Witam. Zastanawiam się jak jest z Pensja na już a mianowicie chodzi o to czy już po spłaceniu jej ona dalej pozostaje włączona czy po tych 15 dniach zostanie automatycznie wyłączona
Odpowiedz
0 Lajków
Martini1216
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
09-10-2020
Wiadomość 1 z 2 (8 998 wyświetleń)

Re: Pensja na już

@Martini1216 Witaj Emotikon: Szczęśliwy Miło mi, że zainteresowała Cię nasza oferta kredytowa. "Pensja na już" jest to debet przyznany do Twojego konta na 15 dni. Po tym czasie automatycznie go zamykamy. Jeśli potrzebujesz stałego dostępu do dodatkowych pieniędzy, możesz skorzystać z limitu zadłużenia w koncie. Limit możemy przyznać na czas nieokreślony (zależy to od Twojej umowy o pracę). 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
193
72
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (8 960 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
BLOKADA PIENIEDZY W PLANETCASH Nadarzyn

Witam, w dniu 14.03 wypłacałam gotówkę 4 tys zl z bankomatu w Nadarzynie. Niestety bankomat sie zablokował i nie wydał mi gotówki. Reklamacje złożyłam. Reklamacja miala byc uwzględniona do 3 kwietnia,...

28-03-2026
Re: Cele oszczędnościowe - błąd przy zapisie

Dziękujemy za sygnał - sprawdzimy to. Przepraszamy za sytuację.

27-03-2026
Cele oszczędnościowe - błąd przy zapisie

Dzień dobry!
Ostatnio wprowadzone zostały zmiany co do nazwy celów oszczędnościowych. Obecnie nie można używać znaków specjalnych. Jeśli miałam znaki specjalne w nazwie, teraz podczas edycji celu konie...

27-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy