Odpowiedz

Pensja na już

Witam. Zastanawiam się jak jest z Pensja na już a mianowicie chodzi o to czy już po spłaceniu jej ona dalej pozostaje włączona czy po tych 15 dniach zostanie automatycznie wyłączona
Odpowiedz
0 Lajków
Martini1216
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
09-10-2020
Wiadomość 1 z 2 (7 844 wyświetleń)

Re: Pensja na już

@Martini1216 Witaj Emotikon: Szczęśliwy Miło mi, że zainteresowała Cię nasza oferta kredytowa. "Pensja na już" jest to debet przyznany do Twojego konta na 15 dni. Po tym czasie automatycznie go zamykamy. Jeśli potrzebujesz stałego dostępu do dodatkowych pieniędzy, możesz skorzystać z limitu zadłużenia w koncie. Limit możemy przyznać na czas nieokreślony (zależy to od Twojej umowy o pracę). 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
185
71
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (7 806 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: LikwidacjaKontaOsobyObłożnieChorej

To naprawdę przykro się czyta. Tak jak waszym obowiązkiem jest weryfikowanie dowodu tożsamości, tak jest nim też zapewnienie dostępu do informacji i komunikacji z OzN.  Instrukcje typu: "Aby wyjaśnić

...

19-12-2024
Odblokowania dostępu

Dobry wieczór, 

Po godzinnej frustracji spowodowanej nieudanymi próbami odblokowania dostępu do konta mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże.

Postępuję zgodnie z instrukcją, zmieniam hasło,  zapisuje też

...

18-12-2024
Re.: Rezygnacja z transzy kredytu i spłata uruchomionej transzy.

Możesz zrezygnować z pozostałej części transzy, natomiast w takiej sytuacji będziemy i tak prosić Cię o rozliczenie inwestycji. Dodatkowo poprosimy o udokumentowanie środków - które potwierdzą, że będ

...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy