20-06-2018 07:46
Witam,
Chciałabym uzyskać informacje na temat limitu zadłużenia w kwestii dochodów. Na moje konto przychodzą wpływy moje i mojego partnera z tytułu umowy o pracę. Czy przy składaniu wniosku jest możliwość, bym mogła uwzględnić wpływy partnera, które regularnie wpływają na moje konto?
To bardzo ważne dla mnie, gdyż osobista nieciekawa sytuacja finansowa tego wymaga, a przy moich dochodach wniosek jest odrzucany.
Pozdrawiam.
21-06-2018 07:26
Cieszymy się, że nasza oferta Was zainteresowała.
Jeśli konto prowadzone jest wspólnie, możemy uwzględnić dochody partnera przy wniosku kredytowym. Ważne, żeby jego dochody były ze źródła, które akceptujemy np. umowa o pracę. Minimalny dochód, na podstawie którego można złożyć wniosek to 800 zł netto. Żeby to zrobić konieczna jest wspólna wizyta w naszym oddziale. Decyzję kredytową podejmujemy maksymalnie do 2 dni roboczych.
Mamy nadzieję, że będzie pozytywna
21-06-2018 09:03
Jednak jest jeszcze jeden problem - mój partner dopiero niedawno został wykreślony z BIK-u, nie ma zbyt ciekawej historii kredytowej(oceny ogólnej też). Jednak jego zarobki plasują na 3000zł i zwyż. Czy mimo dużych zarobków może być jednak odrzucony przy wspólnym braniu limitu na konto? W końcu limit ten byłby brany na kwotę 1000zł, więc wydaje mi się, że mógłby dostać szansę na poprawę swojej historii kredytowej.
22-06-2018 09:19
W przypadku negatywnej historii w BIK S.A, decyzja kredytowa może być negatywna bez względu na kwotę. Decyzję podejmujemy dopiero po złożeniu wniosku kredytowego. Zachęcamy Was do złożenia wniosku i do sprawdzenia tej oferty.
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |