16-04-2023 19:57
Zdecydowałem się na zamknięcie limitu na koncie , spłacając całość zadłużenia. Gdy ponownie chciałem złożyć wniosek online (w tym samym miesiącu co zamknięcie limitu) o otwarcie limitu na koncie został on odrzucony. Moja sytuacja finansowa nie zmieniła się czyli - ta sama praca , te same zobowiązania , te same dochody itd. Sprawdziłem BIK - bardzo dobry. Teraz się zastanawiam czy popełniłem błąd zamykając limit a nie podwyższając kwotę zadłużenia , bo trochę nie rozumiem polityki banku.
17-04-2023 20:03
Aby sprawdzić Twój wniosek to prosimy, skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING. Czat znajdziesz na dole strony po zalogowaniu do Mojego ING
18-04-2023 11:35
Skontaktowałem się na Moim ING ale w żaden sposób wirtualny asystent mi nie pomógł oprócz przekazania informacji które są dostępne na stronie banku. Dalej nie wiem dlaczego mój wniosek złożony online został odrzucony.. itd.
19-04-2023 11:55
Po uruchomieniu czatu, wybierz opcje rozmowy ze specjalistą. Jesteśmy dostępni w dni robocze do północy. W soboty do 22:00.
21-04-2023 08:14
Niestety potrzebna była wizyta w oddziale banku i wyjaśnienie zaistniałej sytuacji.
Nie mogę się zalogować do bankowości internetowej i tym samym skorzystać z moich własnych pieniędzy (po przejściu przez proces logowania widzę tylko kręcące kółeczko). Informatycy w ING - ogarnijcie s
... 25-11-2024Skontaktuj się z nami przez czat po zalogowaniu do Mojego ING przez przeglądarkę WWW lub infolinią pod numerem 32 357 00 69 - sprawdzimy co jest powodem.
25-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |