Odpowiedz

Konsolidacja

Dzień dobry, posiadam w banku ing 11 kredytów, kartę kredytową i limit na koncie na łączna kwotę około 68tys. Czy jeśli otrzymałem od pracodawcy umowę na czas nieokreslony jest możliwość konsolidacji tych wszystkich zobowiązań w jedna ratę na dłuższy okres czasu? Dodatkowo mam zawieszone raty na okres 6 miesięcy, wmawiać płatności będę od października.
Odpowiedz
0 Lajków
Wojtus321
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
20-08-2020
Wiadomość 1 z 4 (3 267 wyświetleń)

Re: Konsolidacja

Niestety, ale dopóki korzystasz z zawieszenia spłat kredytu w naszym banku, nie przyjmiemy od Ciebie nowego wniosku o pożyczkę.

Zachęcam Cię do skorzystania z oferty, kiedy zapłacisz już pierwszą ratę po zakończeniu okresu zawieszenia spłat 😊

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
594
127
19-03-2018
Wiadomość 2 z 4 (3 189 wyświetleń)

[ Edytowane ]
Rozumiem, czy w takim przypadku składać wniosek online czy lepiej udać się z umowa od pracodawcy do oddziału banku? ( przy wcześniejszych kredytach umowa była na czas określony i wcześniej nie przed stawiałem bankowi umowy na czas nieokreslony)
Odpowiedz
0 Lajków
Wojtus321
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
20-08-2020
Wiadomość 3 z 4 (3 161 wyświetleń)

@Wojtus321 Jeśli będziemy potrzebowali potwierdzenia dochodu oraz zatrudnienia, to najlepiej jak przygotujesz dla nas zaświadczenie u pracodawcy. Znajdziesz je na naszej stronie https://www.ing.pl/indywidualni/tabele-i-regulaminy/regulaminy/inne-dokumenty 4 link. Nie potwierdzamy tego na podstawie umowy. Wniosek możesz złożyć w dogodny dla siebie sposób:
- w Moim ING - Oferta ING >> kredyty i pożyczki,
- na naszej infolinii,
- w oddziale banku.
Zapraszamy Emotikon: Szczęśliwy

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 4 z 4 (3 064 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Mnie też odrzuca transakcje w Google Pay. Ten bank to porażka ostatnio. Ciągle jakieś kłopoty

23-03-2025
Nowa karta i Google Pay

Wszystko zaczęło się od wymiany karty ze względu na datę ważności starej... Za każdym razem, gdy próbuje dodać nową kartę do Google Pay po kilku godzinach dostaje SMS, że rzekomo została usunięta. Co

...

23-03-2025
Re: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Analizujemy różne formy płatności. Nie planujemy na tę chwilę wprowadzać nowych rozwiązań płatności.

23-03-2025