18-09-2016 16:29
18-09-2016 16:40
@PocahontaS Chciałbym Ci pomóc, jednakże w tym przypadku proponuję skontaktować się z infolinią naszego banku lub napisać wiadomość po zalogowaniu do swojej bankowości elektronicznej. W niektórych przypadkach do pożyczki gotówkowej przypisana jest automatyczna spłata pożyczki zgodnie z harmonogramem spłaty w ustalonym dniu miesiąca, zdarza się również, że to klient przelewa pieniądze na przygotowany do tego celu rachunek do spłaty rat. Ciężko jednoznacznie określić jak jest w tym przypadku. Skontaktuj się z nami którymś z kanałów o którym wspomniałem wyżej, dzięki temu będziemy mogli to sprawdzić.
Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce.
13-01-2026Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr
... 13-01-2026Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz
... 13-01-2026