Odpowiedz

Jak spłacić pożyczkę??

Witam wzięłam pożyczkę na 2 tys w sierpniu teoretycznie kolejna rata byla we wrzesniu jednak nie pobralo mi zadnych pieniedzy z konta. Chcialabym sie dowiedziec czy mam te raty gdzies przelewac czy to bank potraci mi je z wynagrodzenia? Kwota do splaty nie zmienia sie, a miesiac juz prawie minął
Odpowiedz
0 Lajków
PocahontaS
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
18-09-2016
Wiadomość 1 z 2 (2 838 wyświetleń)

Re.: Jak spłacić pożyczkę??

@PocahontaS Chciałbym Ci pomóc, jednakże w tym przypadku proponuję skontaktować się z infolinią naszego banku lub napisać wiadomość po zalogowaniu do swojej bankowości elektronicznej. W niektórych przypadkach do pożyczki gotówkowej przypisana jest automatyczna spłata pożyczki zgodnie z harmonogramem spłaty w ustalonym dniu miesiąca, zdarza się również, że to klient przelewa pieniądze na przygotowany do tego celu rachunek do spłaty rat. Ciężko jednoznacznie określić jak jest w tym przypadku. Skontaktuj się z nami którymś z kanałów o którym wspomniałem wyżej, dzięki temu będziemy mogli to sprawdzić.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
229
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 835 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
IKE - więcej niż jeden fundusz

Dzień dobry, mam IKE w ING. Przy założeniu wybrałem konkretny fundusz. Robię regularnie kolejne wpłaty, które idą na ten sam fundusz. Chciałbym jednak, żeby cześć moich wpłat szła na inny fundusz z of...

03-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Trochę rozjaśniłeś kwestie tej blokady.. czego nie udało się niestety na czacie i w placówce.. Przy okazji.. W Placówce również nie udało się mi uzyskać odpowiedzi na tą sprawę.. a konkretniej kwesti

...

02-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Wpływ ze źródła, o którym Pan wspomina nie został wskazany w zamkniętym katalogu źródeł wyłączonych spod zajęcia z mocy prawa na zajętym rachunku. Dlatego jego udostępnienie możliwe jest w ramach kwot...

02-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy