Odpowiedz

zdolność kredytowa

Witam,mam pytanie staram się z mężem k kredyt hipoteczny na wykończenie domu ,mamy odpowiedni wkład własny , umowe na prace czas nieokreślony,dochod ok.9000, dwoje dzieci ,rachunek od kilku lat w banku ING , niestety ja mam niski scoring w BIK 67%,mąż napewno powyżej 90czy to przekresla możliwość kredytu hipotecznego (wartość kredytu , który nas interesuje 350000zl)
Odpowiedz
0 Lajków
nanuszka
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
27-03-2021
Wiadomość 1 z 2 (1 717 wyświetleń)

Re: zdolność kredytowa

Miło mi czytać, że nasza oferta spotkała się z waszym zainteresowaniem Emotikon: Szczęśliwy Na podjęcie decyzji kredytowej wpływ ma wiele czynników, nie tylko dochód i punkty w BIK-u. Każdy wniosek rozpatrujemy indywidualnie, dlatego zachęcam do kontaktu z nami. Telefonicznie będziemy mogli oszacować waszą zdolność kredytową. Kontakt jest możliwy pod numerem 32 357 00 65. Infolinia jest czynna w dni robocze od 8:00 do 20:00 oraz w soboty od 8:00 do 16:00.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
216
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (1 606 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kółeczko się kręci

Nie mogę się zalogować do bankowości internetowej i tym samym skorzystać z moich własnych pieniędzy (po przejściu przez proces logowania widzę tylko kręcące kółeczko). Informatycy w ING - ogarnijcie s

...

25-11-2024
Re: Re.: Brak telefonu od ING, aktywacja aplikacji

Skontaktuj się z nami przez czat po zalogowaniu do Mojego ING przez przeglądarkę WWW lub infolinią pod numerem 32 357 00 69 - sprawdzimy co jest powodem.

25-11-2024
Re.: Zbieg egzekucji

Tutaj to chyba nie rozumiem. Skoro środki ,które zostały zablokowane i nieprzekazane do komornika z powodu zbiegu egzekucji...nie są już własnością klienta banku tylko podlegają egzekucji to dlaczego ...

25-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy