06-05-2021 15:54
Dzien dobry,
przed uruchomieniem II transzy kredytu muszę złożyć wniosek do sądu o wykreślenie hipoteki i tutaj pojawia się moje pytanie jako że nigdy tego nie robiłam, skąd mogę pobrać taki wniosek. przynazm szczerze, że wpisując frazę w google o wzór wniosku do wykreślenie hipoteki nie pojawia się żaden dokument ze sprawdzonego źródłą ktory mogłabym pobrać a wolałabym zrobić to, że przed wizytyą w sądzie. kolejne pytanie dotyczy tego czy pracownik banku może mi pomoć wypelnić ten wniosek prawidłowo?
07-05-2021 18:38
W opisanej przez Ciebie sytuacji proponuję, żebyś skontaktowała się z sądem, w którym będziesz załatwiała sprawę. Aby nie było wątpliwości, prawidłowy sposób wyplenienia formularza najlepiej omówić z instytucją, przyjmuje dokumenty i rozpatruje wniosek.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |