03-12-2018 22:11
Proszę o odpowiedź obsługę banku.
Jestem potencjalnym kredytobiorcą ING. Jakiś czas temu złożyłem wniosek o kredyt, jest on rozpatrzony pozytywnie. Mam teraz (chyba) 6 miesięcy na podpisanie umowy.
Czy podpisać umowę mogę w dowolnym oddziale banku?
Mam nadzieję, że nie ma u Państwa "rejonizacji". Sytuacja tak się potoczyła, że obecnie przebywam w innym mieście. Kredyt zdecydowałem się jednak uruchomić i wygodniej byłoby mi podpisać umowę w najbliższej placówce (nie w tej, w której składałem wstępny wniosek). Teoretycznie mógłbym udać się do "pierwotnej" placówki, ale wiązałoby się to z dodatkową 180-kilometrową podróżą i koniecznością wzięcia dnia wolnego w pracy... czego chciałbym uniknąć.
Oczywiście wcześniej zajdę do wybranej - nowej placówki- i poinformuję obsługę o zaistniałej sytuacji, aby mogli przygotować dokumenty.
04-12-2018 15:24
Możesz umówić się do innego oddziału, również w innym mieście. W sprawie umówienia spotkania, skontaktuj się proszę ze Specjalistą, u którego kompletujesz dokumenty.
05-12-2018 09:44 | Edytowano: 05-12-2018 09:45
test
Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 22-11-2024