02-08-2021 21:24
Hej,
Mam zamiar spłacić całość kredytu hipotecznego (minęły już ponad 3 lata od momentu przyznania go). Powiązane są z nim ubezpieczenia: Ubezpieczenie na życie Opcja Życie Plus_NN i Mieszkaj bezpiecznie z PZU
Czy po spłacie kredytu ubezpieczenia zniknie też konieczność opłacania tych ubezpieczeń, czy będę musiał je spłacać do momentu rozwiązania umów?
W związku z tym również drugie pytanie - czy rezygnacja z ubezpieczenia jest możliwa w dowolnym momencie, czy tylko w styczniu każdego roku?
03-08-2021 21:28
@Dawid8110 Twoje ubezpieczenia zamkną się automatycznie w momencie spłaty i zamknięcia kredytu Nie musisz nic dodatkowo robić w tym zakresie.
-------------
Jeśli podoba ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024