Odpowiedz

ubezpieczenie nieruchomości

10 każdego miesiąca ING pobiera mi składkę za ubezpieczenie nieruchomości. 17 kwietnia wypowiedziałem polisę aby zwiększyć wartość nieruchomości i podpisałem nową polisę. Dzień później pobrano mi ponownie składkę mimo że stara polisa obowiązuje do końca miesiąca. Czyli zapłaciłem podwójnie. To taka praktyka czy błąd ? Doradca nie wspomniał o tym wogóle.
Odpowiedz
0 Lajków
Pelus222
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
11-04-2022
Wiadomość 1 z 2 (1 779 wyświetleń)

Re: ubezpieczenie nieruchomości

Przez Społeczność nie mogę sprawdzić Twojej sytuacji. Jest to ogólny kontakt. Proszę, napisz do nas na czacie w Moim ING od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18:00. Specjaliści hipoteczni sprawdzą sytuację.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
668
123
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (1 702 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Zobaczenie danych kart platniczych w Moim ING

W aplikacji mobilnej nie udostępniamy pełnych danych kart. Pełne dane kart są dostępne tylko na jej fizycznej formie. Kart przedpłaconych dla klientów indywidualnych powyżej 13 roku życia nie można do

...

15-07-2025
Re.: Zobaczenie danych kart platniczych w Moim ING

W obu przypadkach odpowiedź jest taka sama - nie da się.

15-07-2025
Re: MojeID dla niepelnoletnich

Obecnie faktycznie udostępniamy usługę wyłącznie dla osób pełnoletnich, ale pracujemy nad jej wdrożeniem dla osób w wieku 13-17. 

15-07-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy