10 każdego miesiąca ING pobiera mi składkę za ubezpieczenie nieruchomości. 17 kwietnia wypowiedziałem polisę aby zwiększyć wartość nieruchomości i podpisałem nową polisę. Dzień później pobrano mi ponownie składkę mimo że stara polisa obowiązuje do końca miesiąca. Czyli zapłaciłem podwójnie. To taka praktyka czy błąd ? Doradca nie wspomniał o tym wogóle.
Przez Społeczność nie mogę sprawdzić Twojej sytuacji. Jest to ogólny kontakt. Proszę, napisz do nas na czacie w Moim ING od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18:00. Specjaliści hipoteczni sprawdzą sytuację.
----------------- Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie. Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
To co przedstawiłem to nie odczucia a fakty. Zdaje sobie sprawę, że wchodząc do "miejsca spotkań" kiedyś zwanego oddziałem bankowym nie zostanie załatwiona moja sprawa natychmiast, ale byłem przygotowa...
Przykro nam, że masz takie odczucia po wizycie w naszym miejscu spotkań. Zapewniamy, że staramy się, aby każdy klient został należycie obsłużony przez naszych specjalistów. Nie zawsze jesteśmy w stani...