19-04-2024 10:54
Hey wszystkim ! jestem od dawna zadowolonym klientem ING - miałem konto firmowe, teraz mam prywatne. Miałem też już jeden kredyt hipoteczny, który bezproblemowo spłaciłem. Chciałbym ubiegać się o nowy kredyt hipoteczny - od stycznia 2024 mam nową pracę z umową na czas nieokreślony - wcześniej była działalność. W informacji czytam, że muszę mieć staż pracy 6 miesięcy. Inne banki wymagają 3. Czy można gdzieś złożyć jakiś wniosek o rozpatrzenie indywidualne ? Ja nie chce brać kredytu w innym banku - tu w ING działa to wszystko rewelacyjnie - aplikacja, obsługa, przejrzystość. Będę wdzięczny za pomoc - pozdrawiam Bartosz
20-04-2024 10:59
Cześć,
miło mi, że masz pozytywne doświadczenia związane z naszym bankiem
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.
Na kontakt z naszym specjalistą możesz się umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING wybierz: Pomoc i kontakt (na dole strony) -> Skontaktuj się -> Spotkania ze specjalistą ING. Możesz też umówić się na stronie www.ing.pl wybierając kolejno: Kontakt -> Umów spotkanie.
Z dostępnych opcji polecam wybór spotkania wideo, na którym możesz porozmawiać z dowolnego miejsca, nie tracąc czasu na dojazd. Rozwiązanie to jest bardzo proste – nie trzeba niczego instalować, wystarczy wejść w linka, który prześlemy na mejla. Będziesz mógł zobaczyć naszego specjalistę oraz przygotowane materiały.
Przed spotkaniem zapraszamy do sprawdzenia maksymalnej możliwej kwoty kredytu na naszej stronie www.ing.pl , w zakładce Kredyty i pożyczki, wybierając Kredyt hipoteczny, a potem Oblicz ratę i zdolność kredytową
20-04-2024 12:49
Szanowna Pani Magdaleno, to nie jest odpowiedź na moje pytanie - wszystko w odpowiedzi znam ponieważ sprawnie poruszam się po aplikacji oraz opisach kredytów. Pracownicy na infolinii nie wiedzą jak rozwiązać mój problem.
21-04-2024 12:56
Na wszystkie Twoje pytania odpowie specjalista, z którym możesz się umówić tak, jak wyżej napisała Magda
Witam serdecznie,
Otrzymałem pozytywną decyzję kredytową na kredyt hipoteczny, wszystkie sprawy do tego momentu załatwiłem online. Jestem już po spotkaniu online ze specjalistą gdzie omówiliśmy projek
... 22-04-2025Niedługo minie półtora roku od wprowadzenia funkcji CarPlay. Kiedy w końcu uczynicie ją użyteczną?
Sam pomysł i fakt, że to wprowadzono jest MEGA przydatny, ale funkcja ta musi działać bez konieczności
... 22-04-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
14 | |
8 | |
7 | |
5 | |
5 |