Odpowiedz

kredyt hipoteczny podpisanie umowy

Mam pytanie odnośnie podpisania umowy kredytowej, spotkanie w banku mam umówione w na 1.04 lecz z nowymi zaleceniami władz odnośnie pozostawania w domach i nie obejmowania tej sytuacji " sytuacja życiową" mam pytanie czy termin od wydania decyzji do podpisania ktory wynosi 30 dni ulega wydłużeniu z powodu tej okoliczności czy zostaje taki sam przez co nie dam rady podpusac w czasie papierów
Odpowiedz
0 Lajków
Romek11
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
25-03-2020
Wiadomość 1 z 2 (1 999 wyświetleń)

Re: kredyt hipoteczny podpisanie umowy

Wprowadzone ograniczenie wyjść nie dotyczy banków. Jeśli termin podpisania umowy mija 1 kwietnia, w tym dniu najpóźniej powinieneś ją podpisać. Jeśli tego nie zrobisz będzie konieczność złożenia nowego wniosku o kredyt hipoteczny.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
546
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (1 917 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
IKE - więcej niż jeden fundusz

Dzień dobry, mam IKE w ING. Przy założeniu wybrałem konkretny fundusz. Robię regularnie kolejne wpłaty, które idą na ten sam fundusz. Chciałbym jednak, żeby cześć moich wpłat szła na inny fundusz z of...

03-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Trochę rozjaśniłeś kwestie tej blokady.. czego nie udało się niestety na czacie i w placówce.. Przy okazji.. W Placówce również nie udało się mi uzyskać odpowiedzi na tą sprawę.. a konkretniej kwesti

...

02-01-2025
Re.: blokada na obsługę zajęcia przelewu z ubezpieczenia na życie

Wpływ ze źródła, o którym Pan wspomina nie został wskazany w zamkniętym katalogu źródeł wyłączonych spod zajęcia z mocy prawa na zajętym rachunku. Dlatego jego udostępnienie możliwe jest w ramach kwot...

02-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy