09-02-2021 18:39
Pytanie do MODERATORA
mam pytanie dotyczące wypłaty drugiej transzy... co np. jesli jeden z kredytobiorców straci pracę, albo np. umrze? nigdzie nie znalazłam odpowiedzi, a ciekawia mnie te dwa zagadnienia? co wtedy z wypłata drugiej transzy? czy jest normalnie wypłacona bo jakby nie było bez drugiej transzy nie możemy skończyć pewnego etapu budowy czy jest wstrzymana? i to samo z ewentualną utrata pracy przez jednego z kredytobiorców pozdrawiam
10-02-2021 19:22
Wypłatę transzy może zgłosić jeden z kredytobiorców. Każdorazowo o wszystkich zmianach powinniście nas poinformować. Jeśli nastąpi zgon jednego z kredytobiorców, należy to zgłosić w naszym oddziale. W przypadku utraty pracy wystarczy, że skontaktujesz się z nami w tej sprawie na czacie w Moim ING.
10-02-2021 20:40
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024