Odpowiedz

Re: Re.: decyzja ostateczna

Tutaj nie mamy dostępu do systemu oraz dokumentów. Aby upewnić się czy to wszystkie dokumenty potrzebne do wniosku, proszę, skontaktuj się ze swoim doradcą.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
117
17
14-12-2020
Wiadomość 31 z 33 (5 315 wyświetleń)

Re.: decyzja ostateczna

Czy otrzymałeś już decyzję ostateczna ?
30.06 zmienił mi się status na zakończyliśmy analizę wstępna , i tak do tej pory nic się nie zmieniło . Doradca 1.07 przesłał operat oraz zaświadczeniem o które prosili więc mają komplet dokumentów ... Nadal cisza
Odpowiedz
0 Lajków
Judka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
9
1
18-06-2021
Wiadomość 32 z 33 (5 028 wyświetleń)

Re.: decyzja ostateczna

Wczoraj po raz 2 bank sprawdzał mnie w BIKu. Dzisiaj poprosił o dowód wpłaty wkładu własnego narzeczonej. Decyzji nadal nie ma. Wniosek składany końcem kwietnia. To jest kpina
Odpowiedz
0 Lajków
Sygit
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
0
02-07-2021
Wiadomość 33 z 33 (4 996 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Limit zadłużenia

Witam, chciałam się dowiedzieć,
Mam 8500 tys zł limitu zadłużenia do dnia 27.07.25, w umowie mam napisane ze umowa na czas 12 miesięcy z możliwością przedłużenia, limit odnowi się w tym dniu automatycz...

24-04-2025
Re.: Podpisanie umowy kredytowej - przebieg spotkania

Każde takie spotkanie jest bardzo indywidualne i trudno jest oszacować ile cały ten proces może zająć. Oczywiście, nie weryfikujemy już ponownie BIK. Jednak mimo wszystko warto sobie zapewnić ten okre...

23-04-2025
Re.: Tryb ciemny

Gdy wprowadzimy tryb ciemny, to na pewno będziemy o tym informować. W tej chwili nie jesteśmy w stanie podać żadnego terminu. 

23-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy