Odpowiedz

aneks o zmianę oprocentowania

Proszę o informację ile czasu ma bank na wprowadzenie zmiany w aplikacji ing po podpisaniu aneksu o zmianę oprocentowania na stałe /na 5 lat/. Dziękuję
Odpowiedz
0 Lajków
Zoja
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
13
0
28-03-2022
Wiadomość 1 z 3 (2 108 wyświetleń)

Re: aneks o zmianę oprocentowania

Z uwagi na bardzo duże zainteresowanie wnioskami o przejście na oprocentowanie stałe, czas zaktualizowania tej informacji w Moje ING może być wydłużony - za co przepraszamy. 

Jednak zmiany wprowadzimy od terminu, wskazanego na aneksie i zgodnie z nim skorygujemy pobrane raty. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
446
84
18-01-2021
Wiadomość 2 z 3 (1 983 wyświetleń)

Re: aneks o zmianę oprocentowania

Dziękuję za odpowiedź
Odpowiedz
0 Lajków
Zoja
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
13
0
28-03-2022
Wiadomość 3 z 3 (1 971 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Bankomat widmo?

Witam ponownie,w tym tygodniu odebrałam pisemne info od ING z przeprosinami w sprawie "wciąż" uszkodzonego bankomatu/wpłatomatu w Józefowie 05-420 przy ulicy Piłsudskiego.
Rzeczywiście,w zeszły piątek ...

31-01-2025
Re.: Transfer z IKE ING do Ike-Obligacje

Konieczna jest wizyta w placówce bankowej wraz z dokumentem potwierdzającym zawarcie IKE z drugą instytucją. W tym wypadku polecamy umówienie wizyty w placówce na konkretny termin, ponieważ nie wszysc...

31-01-2025
Re.: Saldo z poprzedniego miesiąca przy zajęciu egzekucyjnym

Dzień dobry,
przez Społeczność nie mamy możliwości analizy tej sytuacji. Jest to ogólny kontakt.
Prosimy, napisz do nas na czacie w Moim ING od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18:00. Specjalista od za

...

28-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy