Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Zmiany nieistotne w trakcie budowy a kredyt hipoteczny.

Dzień dobry.

Mam pytanie odnośnie zmian w trakcie budowy i kredytu hipotecznego. Czy zmiany w trakcie budowy domu określone przez kierownika budowy jako nieistotne (niewymagające zmian w projekcie) i wpisanie jedynie do dziennika budowy - chodzi tu o zmianę wielkości i/lub ilości okien, należy zgłaszać do banku. Zmiany te nie spowodują przekroczenia budżetu. Czy nie będzie problemów ze strony banku?

Dziękuję bardzo za pomoc.

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
majdakpiotr
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
14-12-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 056 wyświetleń)

Re: Zmiany nieistotne w trakcie budowy a kredyt hipoteczny.

Takie zmiany nie wymagają zgłoszenia Emotikon: Szczęśliwy 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
181
41
23-04-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 026 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

@DominikaW:

Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne. 

To chyba będz

...

18-11-2024
Rangi w społeczności

Dzień dobry, jestem tutaj nowa Emotikon: Szczęśliwy i nieco pogubiona Emotikon: Mrugający Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,

...

18-11-2024
Re.: ING Księgowość - Działalność nierejestrowana

Obecnie usługi ING Księgowość dedykowane są wyłącznie dla działalności rejestrowanych, jednak analizujemy taką możliwość.

18-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy