04-04-2021 22:22
06-04-2021 06:56
Nie musisz zgłaszać zmian, jakie wprowadzasz podczas budowy domu, o ile nie będą miały wpływu na zmianę budżetu
Jeśli będziesz chciała dobrać pieniądze do obecnej kwoty, możemy poprosić o dodatkowe dokumenty.
06-04-2021 14:20
07-04-2021 08:55
asia0703 standardowo nie prosimy o zgłaszanie tych informacji. Jednak podczas analizy wniosku zawsze możemy poprosić Cię o przedstawienie dodatkowych dokumentów. Na tym etapie trudno mi jednoznacznie stwierdzić, czy będzie taka potrzeba czy też nie. Proszę, żebyś zaczekała na ewentualne informacje od analityka.
Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025Cieszymy się, że już wszystko jest w porządku
Gdybyś potrzebował pomocy zawsze możesz do nas napisać na czacie, po zalogowaniu w Moim ING - chętnie pomożemy.
| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |