06-04-2017 17:35
Witam. Chcialabym wnioskować o kredyt hipoteczny na budowę domu. Mam swoją działkę z wszystkimi mediami. Mam także rozdzielność majątkowa. O kredyt będę wnioskować sama czyli jedna osoba na utrzymaniu. Kwota kredytu 400000, dochód 3990 netto, umowa na czas nieokreślony - nauczycielka. Wiek 40 lat. Mam do spłaty kredyt pracownicz, rata miesięczna 96 zł. Nic poza tym. Czy mam szanse na kredyt?
10-04-2017 09:48
Wstępnie masz zdolność kredytową. Decyzję ostateczną przekażemy po złożeniu wniosku o kredyt. Aby zapoznać się ze szczegółami naszej oferty zapraszamy do kontaktu z nami pod numerem 32 357 00 65 lub wypełnienie formularza na naszej stronie internetowej.
Zachęcamy do skorzystania z Wiosennej Wyprzedaży Kredytów Hipotecznych dla klientów, którzy złożą wniosek do 27 kwietnia. Można wybrać wariant bez prowizji lub obniżonej marży. Dokładny regulamin jest dostępny na stronie internetowej.
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024