Odpowiedz

Zapomniany wpływ 2000 zł

Umowa kredytowa podpisana w październiku 2019, więc od listopada powinno wpływać na konto 2000 zł, inaczej marża +0,4% aż do końca kredytu! Dzisiaj mi się o tym przypomniało (raty spłacały się po prostu z transzy). Wpłaciłem od razu, ale co z poprzednimi trzema miesiącami? Jest szansa na uniknięcie tej podwyżki?

Odpowiedz
0 Lajków
elnino
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
14-02-2020
Wiadomość 1 z 3 (2 946 wyświetleń)

Re: Zapomniany wpływ 2000 zł

[ Edytowane ]

Jeśli do tej pory nie podwyższyliśmy oprocentowania, a zapewniłeś już regularne wpływy, nic nie powinno się zmienić. Jednak jeśli sytuacja się powtórzy to możemy podwyższyć oprocentowanie. Ważne, żebyś pamiętał o regularnych wpływach Emotikon: Szczęśliwy

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (2 853 wyświetleń)

Re: Zapomniany wpływ 2000 zł

Zrobiłem zlecenie stałe, więc nie powinno być problemu. Wielkie dzięki za odpowiedź.

Odpowiedz
0 Lajków
elnino
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
14-02-2020
Wiadomość 3 z 3 (2 786 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy