Odpowiedz

Zaświadczenie od pracowawcy

Witam Wszystkich i zwracam się z następującym pytaniem: zaświadczenie od pracodawcy zostało wystawione z datą 19-go stycznia, komplet dokumentów (wraz z operatem) złożony do banku z początkiem lutego w tym momencie jest na etapie analizy. Ponieważ aktualne czasy rozpatrywania wniosków przekraczają 30 dni będące okresem ważności zaświadczenia zastanawiam się, czy bank poprosi mnie o dosłanie nowego, aktualnego po upłynięciu jego ważności? W przypadku mojego pracodawcy takie zaświadczenie niestety nie jest wystawiane z dnia na dzień, a czas jak wiadomo goni. Czy ma ktoś doświadczenie w tej kwestii? Z góry dziękuję za pomoc!

Odpowiedz
0 Lajków
Ziółko
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
13-02-2021
Wiadomość 1 z 4 (3 845 wyświetleń)

Re.: Zaświadczenie od pracowawcy

Ja wniosek składalam 10 listopada, zaświadczenia byly wystawione kilka dni wczesniej, decyzje otrzymalam 22 grudnia i nie poproszono mnie o aktualne zaswiadczenia.
Olka0212
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
22
6
24-11-2020
Wiadomość 2 z 4 (3 757 wyświetleń)

Re.: Zaświadczenie od pracowawcy

Dziękuję za odpowiedź Emotikon: Szczęśliwy jest więc zatem nadzieja, że i w moim przypadku nie będzie takiej konieczności
Odpowiedz
0 Lajków
Ziółko
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
13-02-2021
Wiadomość 3 z 4 (3 752 wyświetleń)

Re: Re.: Zaświadczenie od pracowawcy

@Ziółko zaświadczenie o źródle i wysokości miesięcznych dochodów ważne jest miesiąc. Każdy wniosek rozpatrujemy indywidualnie, dlatego może się zdarzyć, że poprosimy o nowy dokument, jeśli minie ten czas.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
176
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (3 698 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy