13-02-2021 20:05
Witam Wszystkich i zwracam się z następującym pytaniem: zaświadczenie od pracodawcy zostało wystawione z datą 19-go stycznia, komplet dokumentów (wraz z operatem) złożony do banku z początkiem lutego w tym momencie jest na etapie analizy. Ponieważ aktualne czasy rozpatrywania wniosków przekraczają 30 dni będące okresem ważności zaświadczenia zastanawiam się, czy bank poprosi mnie o dosłanie nowego, aktualnego po upłynięciu jego ważności? W przypadku mojego pracodawcy takie zaświadczenie niestety nie jest wystawiane z dnia na dzień, a czas jak wiadomo goni. Czy ma ktoś doświadczenie w tej kwestii? Z góry dziękuję za pomoc!
14-02-2021 19:32
14-02-2021 19:49
15-02-2021 08:08
@Ziółko zaświadczenie o źródle i wysokości miesięcznych dochodów ważne jest miesiąc. Każdy wniosek rozpatrujemy indywidualnie, dlatego może się zdarzyć, że poprosimy o nowy dokument, jeśli minie ten czas.
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024