Odpowiedz

Wypłata kredytu pytanie

Dzień dobry,
Kupująca moje mieszkania po notariuszu udała się do placówki ING w dniu 14.04 gdzie zleciła przelew wkładu własnego oraz dyspozycje wypłaty środków i otrzymała druk z ING: wniosek o uruchomienie środków. Na tym dokumencie jest informacja, że placówka ING potwierdza przyjęcie wniosku o uruchomienie kredytu. Data przelewu to 14.04.2026.
Kiedy mogą przyjść środki na moje konto?
Odpowiedz
0 Lajków
Avi
Avi
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
16-04-2026
Wiadomość 1 z 3 (519 wyświetleń)

Re: Wypłata kredytu pytanie

Tutaj nie możemy sprawdzić tej dyspozycji. Mogą to sprawdzić nasi specjaliści hipoteczni, gdy potwierdzą dane w systemie. Tę informację powinnaś otrzymać od osoby, która kupiła mieszkanie i zlecała dyspozycję. Dopytaj o to kupującą, a jeśli nie będzie miała tej informacji, to zapraszam ją do kontaktu z nami na czacie w Moim ING lub pod numerem 32 357 00 57 w dni robocze 8-18.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
664
134
12-04-2017
Wiadomość 2 z 3 (408 wyświetleń)

Re: Wypłata kredytu pytanie

Jasne, wysłałem zapytanie do kupującej. Niemniej jednak myślałem że są jakieś standardy w ING że coś idzie szybciej coś dłużej itp
Odpowiedz
0 Lajków
Avi
Avi
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
16-04-2026
Wiadomość 3 z 3 (323 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
BLIK nie działa po jednej nieudanej próbie

1. Biorę kod BLIK z apki na androida.
  2. Podaje gdzieś ten kod
  3. Na telefonie wyświetli się "zbyt niski limit" (zgodnie z prawdą)
  4. Zwiększam limit
  5. Podaje nowy kod
  6. Aplikacja nie pokaże zapytania o potwierdzenie tej
...

11-05-2026
Re: Wpłatomat zatrzymał pieniądze - brak odpowiedzi z banku

Przekazałem prośbę o przyspieszenie odpowiedzi na Twoją reklamację do odpowiedniego działu. 

11-05-2026
Wpłatomat zatrzymał pieniądze - brak odpowiedzi z banku

W zeszły wtorek wpłatomat zatrzymał mi ponad 11 000 zł. Od tego czasu temat jest zgłoszony do banku, były też próby przyspieszenia sprawy, ale do dziś nie mam konkretnej odpowiedzi ani rozwiązania.

Num...

11-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy