Odpowiedz

Wypłata kredytu pytanie

Dzień dobry,
Kupująca moje mieszkania po notariuszu udała się do placówki ING w dniu 14.04 gdzie zleciła przelew wkładu własnego oraz dyspozycje wypłaty środków i otrzymała druk z ING: wniosek o uruchomienie środków. Na tym dokumencie jest informacja, że placówka ING potwierdza przyjęcie wniosku o uruchomienie kredytu. Data przelewu to 14.04.2026.
Kiedy mogą przyjść środki na moje konto?
Odpowiedz
0 Lajków
Avi
Avi
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
16-04-2026
Wiadomość 1 z 3 (494 wyświetleń)

Re: Wypłata kredytu pytanie

Tutaj nie możemy sprawdzić tej dyspozycji. Mogą to sprawdzić nasi specjaliści hipoteczni, gdy potwierdzą dane w systemie. Tę informację powinnaś otrzymać od osoby, która kupiła mieszkanie i zlecała dyspozycję. Dopytaj o to kupującą, a jeśli nie będzie miała tej informacji, to zapraszam ją do kontaktu z nami na czacie w Moim ING lub pod numerem 32 357 00 57 w dni robocze 8-18.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
664
134
12-04-2017
Wiadomość 2 z 3 (383 wyświetleń)

Re: Wypłata kredytu pytanie

Jasne, wysłałem zapytanie do kupującej. Niemniej jednak myślałem że są jakieś standardy w ING że coś idzie szybciej coś dłużej itp
Odpowiedz
0 Lajków
Avi
Avi
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
16-04-2026
Wiadomość 3 z 3 (298 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Co się dzieje z odświeżaniem faktur w KSeF?

Ok, zgłoszone. Tymczasowym obejściem jest zmniejszenie zakresu dat na filtrze i puszczenie aktualizacji listy.

07-05-2026
Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam prob

...

07-05-2026
Re: przestrzegam przed ING

Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa

...

07-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy