22-09-2021 06:54
23-09-2021 07:09
Kredyt uruchomimy po 10 dni roboczych, od daty złożenia dyspozycji pisemnej o jego uruchomieniu oraz dostarczeniu dokumentów, które są potrzebne na tym etapie
Informację o niezbędnych dokumentach otrzymasz w momencie podpisywania umowy.
23-09-2021 09:29 | Edytowano: 23-09-2021 09:33
kiedy dostanę od banku dokumenty potrzebne do wpisu hipoteki, na etapie podpisywania umowy kredytowej, czy po przedstawieniu aktu notarialnego? Chodzi o rynek wtórny.
W poście wyżej jest napisane że dopiero po podpisaniu aktu notarialnego i złożeniu zapotrzebowania na dokumenty bank ma 14 dni na wydanie tych dokumentów, a to oznacza ze uruchomienie kredytu byłoby dopiero po ok 24 dniach od podpisania aktu.
24-09-2021 09:16
Nie do końca jest tak jak napisałeś.
Jak przyjdziesz do nas z aktem notarialnym, to specjalista w tym samym dniu wystawi dla Ciebie dokumenty do wpisu hipoteki. Jak tylko złożysz je w sądzie, to z dokumentem, który to potwierdzi oraz potwierdzeniem dokonania wpłaty, powinieneś ponownie do nas przyjść. Wtedy przyjmiemy dyspozycję uruchomienia kredytu
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |