Odpowiedz

Wniosek o zmianę oprocentowania

Dzień dobry,
W zeszłym tygodniu złożyłem wniosek o zmianę formy oprocentowania na stałe. W tym tygodniu w nowej ofercie widzę, iż różnica w warunkach jest znacząca. Czy złożenie wniosku jest równoznaczne z obowiązkiem zawarcia aneksu, czy w przypadku pozytywnej weryfikacji wnioski i otrzymania decyzji banku mogę zrezygnować ze złożonego wniosku i spróbować ponownie, na nowych, korzystniejszych warunkach?
Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedz
0 Lajków
KotTeofil
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
05-04-2022
Wiadomość 1 z 2 (2 729 wyświetleń)

Re: Wniosek o zmianę oprocentowania

W opisanej przez Ciebie sytuacji musimy sprawdzić złożony wniosek o aneks. Skontaktuj się proszę, w tej sprawie z doradcą, u którego składałeś ten wniosek. On sprawdzi dla Ciebie, czy może go anulować wcześniej.

Standardowo aneks jest ważny 30 dni od przygotowania, jeśli go nie podpiszesz.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MagdalenaD
Były moderator
Były moderator icon
345
67
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 584 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy