Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Wakacje kredytowe a zaległe płatności

Witam

Jak wygląda sytuacja z wakacjami kredytowymi, jeśli nie mam stałego wpływu na konto każdego miesiąca tylko czekam na zaległe płatności od kontrahentów - własna działalność gospodarcza. Co jest brane przy Wakacjach Kredytowych 2024 pod uwagę - faktury wystawione (które mają już niejednokrotnie sporą zaległość czasową), czy faktycznie otrzymane pieniądze na konto z tytułu wystawionych faktur?  

Odpowiedz
0 Lajków
krissuss88
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
07-05-2024
Wiadomość 1 z 2 (1 557 wyświetleń)

Re: Wakacje kredytowe a zaległe płatności

Jako bank nie wyliczamy dochodu do wniosku i nie prowadzimy doradztwa w tym zakresie. Jeśli pojawiają się wątpliwości zachęcamy do konsultacji z radcą prawnym.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
468
85
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (807 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Mi tam się wydaje, że oni tam tracą kontakt z rzeczywistością. Jako propozycję zamienną za paczki przelewów proponują przelewy z późniejszą datą. Nie ma jak to mylić odwagę z odważnikiem.

15-05-2025
Warunki uzyskania karty kredytowej

Dzień dobry, chciałbym zawnioskować o kartę kredytową i mam kilka pytań:

1. Jakie dokumenty trzeba przedstawić - czy może to być PIT-11 za 2024 rok? Nie pracuję już u pracodawcy, który wystawił mi PIT-...

15-05-2025
Regulamin konkursu “IDEALNY ASYSTENT FESTIWALOWY”

Regulamin konkursu “IDEALNY ASYSTENT FESTIWALOWY”
Obowiązuje od 16 maja 2025 r.

§1 Wprowadzenie
1. Organizatorem Konkursu (zwanego dalej: „Konkursem”) jest ING Bank Śląski S.A. z siedzibą w Katowicach,

...

15-05-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy