28-11-2021 14:12
Witam,
za parę dni mam podpisać umowę na kredyt hipoteczny. Dzisiaj zauważyłem, że mój dowód jest lekko pęknięty i nie wiem co zrobi bank przy podpisaniu umowy. I tu moje pytanie czy w takim wypadku bank poczeka na nowy dowód żeby zaktualizować dane? I czy mogę zamiast dowodu pokazać paszport?
Z góry dziękuję za odpowiedź
29-11-2021 10:30
Proponuję Ci, abyś przed podpisaniem umowy, udał się do oddziału naszego banku w celu dodania paszportu, jako drugiego dokumentu tożsamość Na podstawie paszportu będziesz mógł podpisać umowę kredytową.
Jeśli dowód zniszczy się całkowicie do tego czasu, będziesz spokojniejszy
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
To naprawdę przykro się czyta. Tak jak waszym obowiązkiem jest weryfikowanie dowodu tożsamości, tak jest nim też zapewnienie dostępu do informacji i komunikacji z OzN. Instrukcje typu: "Aby wyjaśnić
... 19-12-2024Dobry wieczór,
Po godzinnej frustracji spowodowanej nieudanymi próbami odblokowania dostępu do konta mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże.
Postępuję zgodnie z instrukcją, zmieniam hasło, zapisuje też
... 18-12-2024Możesz zrezygnować z pozostałej części transzy, natomiast w takiej sytuacji będziemy i tak prosić Cię o rozliczenie inwestycji. Dodatkowo poprosimy o udokumentowanie środków - które potwierdzą, że będ
... 18-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
5 | |
5 | |
4 | |
2 |