20-09-2021 11:25
W przyszłym miesiącu idę do notariusza podpisać akt notarialny. Chciałabym ustanowić jednocześnie hipotekę w akcie notarialnym. Od notariusza dostałam informację, że potrzebują ode mnie
'oświadczenia banku o udzieleniu kredytu w trybie art. 95 prawa bankowego'
Czy takie oświadczenie różni się czymś od zaświadczenia które mogę zamówić w aplikacji?
Czy powinnam wybrać opcje dodatkowe 'prawidłowość obsługi kredytu', 'zabezpieczenie spłaty kredytu'.
Czy takie zaświadczenie ma termin ważności?
21-09-2021 11:40
Jeśli podpisałeś już z nami umowę kredytową i powiedziałeś w oddziale, że notariusz będzie dla Ciebie w sądzie załatwiał wniosek o wpis hipoteki w Księdze wieczystej, to powinieneś od nas taki dokument otrzymać. Następnie przekazujesz notariuszowi.
W Moje ING nie zamówisz takiego oświadczenia. Jeśli nie otrzymałeś tego dokumentu, najlepiej by było żebyś do nas zadzwonił i umówimy dla Ciebie kontakt telefoniczny doradcy z oddziału.
Zaświadczenie, które można zamówić w Moje ING to jest zupełnie inny dokument![]()
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |