Odpowiedz

Uruchomienie kredytu hipotecznego

Dzień dobry
Czy przed uruchomieniem kredytu hipotecznego budowlanego zaakceptowane zostanie gdy udokumentuje fotografiami materiał budowlany. Dodam, że wykonawca fakturę za materiał wystawi dopiero po zakończonej pracy, jednakże materiał znajduje się przy placu budowy.
Odpowiedz
0 Lajków
Mfer
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
15-02-2024
Wiadomość 1 z 2 (3 049 wyświetleń)

Re: Uruchomienie kredytu hipotecznego

Dzień dobry,

w tej kwestii, prosimy o kontakt z naszymi specjalistami - na czacie lub infolinii: 32 357 00 65. Specjaliści dostępni są od 8:00 - 18:00 w dni robocze i od 8:00 - 16:00 w soboty. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 977 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
kryptowaluty

Dzień dobry, czy ING podtrzymuje swoją politykę sugerowania osobom korzystającym ze swoich usług w co mogą a w co nie powinni inwestować, gdzie i komu przelewać SWOJE pieniądze? Pytam, bo blokowano mi

...

24-03-2026
Re: klucz U2F .....

Specyfika procesów z użyciem Profilu Zaufanego jest taka, że wymaga kilku logowań do banku. Jeśli masz włączoną autoryzację U2F w aplikacji przy każdym logowaniu, to dlatego za każdym razem będziemy p

...

24-03-2026
Re.: klucz U2F .....

Podobnie wygląda to przy potwierdzaniu kontem bez dwustopniowej weryfikacji. Dlatego przeszedłem do mObywatela, pomimo początkowej niechęci, tam wystarczy zeskanować kod QR.

24-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy