11-12-2024 23:11
13-12-2024 09:20
dziękuję za zainteresowanie naszą propozycją. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku.
Jeśli jesteś naszym klientem, to na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING, proszę, wybierz: Pomoc i kontakt (na dole strony) -> Skontaktuj się -> Spotkania ze specjalistą ING.
Jeśli nie jesteś naszym klientem, to możesz umówić się na stronie www.ing.pl wybierając kolejno: Kontakt -> Umów spotkanie.
Z dostępnych opcji polecam wybór spotkania wideo, na którym możesz porozmawiać z dowolnego miejsca, nie tracąc czasu na dojazd. Rozwiązanie to jest bardzo proste – nie trzeba niczego instalować, wystarczy wejść w linka, który prześlemy na mejla. Będziesz mógł zobaczyć naszego specjalistę oraz przygotowane materiały.
Skandaliczna sytuacja, ale cieszę się że dobrze się skończyło. Nie obwiniam mojego pośrednika za zaistniałą sytuację, bo dziś widziałam korespondencję z ING. Wynika z niej, że to raczej jakieś technic
... 16-04-2026Proszę spróbować skontaktować się z infolinią. Bank ma możliwości zwrócenia się do firmy w celu pilnego wyjaśnienia sytuacji.
W moim przypadku skończyło się to tym, że choć początkowo infolinia nie mog
... 16-04-2026