Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Ubezpieczenie spłaty kredytu hipotecznego

Przymierzam się do kredytu hipotecznego i w ramach rozpoznania ofert banków staram się zrozumieć warunki niezbędne do uzyskania obniżonego oprocentowania w ofercie specjalnej 'Mieszkaj wygodnie na swoim'. Jednym z wymogów jest zawarcie umowy ubezpieczenia spłaty. Mam poniżej 50 lat, a kredyt będzie na kwotę powyżej 700 tys PLN. Obawiam się, że moja historia przebytych chorób może powodować, że w ankiecie medycznej nie będę w stanie odpowiedzieć na wszystkie pytania 'nie'. Czy wariant ubezpieczenia 'Twój Bezpieczny Kredyt - Prosta Ochrona' jest wystarczający do spełnienia warunków oferty specjalnej i uzyskania niższego oprocentowania, czy niezbędne jest ubezpieczenie spłaty w szerszym wariancie ochrony tzn. 'Twój Bezpieczny Kredyt - Ochrona'?
Odpowiedz
0 Lajków
AdrianC
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
11-12-2024
Wiadomość 1 z 1 (21 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Ubezpieczenie spłaty kredytu hipotecznego

Przymierzam się do kredytu hipotecznego i w ramach rozpoznania ofert banków staram się zrozumieć warunki niezbędne do uzyskania obniżonego oprocentowania w ofercie specjalnej 'Mieszkaj wygodnie na swo...

11-12-2024
Re.: Brak możliwości zamknięcia konta przez Internet

Aby wyjaśnić sytuację, proszę, skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING. Czat znajdziesz na dole strony po zalogowaniu do Mojego ING.

11-12-2024
Polska bezgotówkowa

Mam JDG i zastanawiam się, czy w ramach Polskiej Bezgotówkowej mogę dostać terminal, czy to raczej dla większych firm?

11-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy