15-05-2021 15:47
Dzień dobry,
Mam pytanie odnośnie wniosku o uruchomienie drugiej transzy kredytu hipotecznego. Na początku wniosku jest data uruchomienia ,,Kiedy chcesz uruchomić transzę", poniżej informacja, że weryfikacja dyspozycji zajmuje do 10 dni. Załóżmy, że według umowy deweloperskiej drugą transzę powinienem wpłacić 31 maja. Chciałem się upewnić jaką mam wpisać datę na dyspozycji uruchomienia. Po prostu 31 maja i złożyć dyspozycję ok. 10 dni roboczych wcześniej? Zastanawia mnie to, bo jeśli tak jest to równie dobrze mogłem złożyć tę dyspozycję z datą przyszłą już podczas podpisywania umowy kredytowej.
16-05-2021 15:52
W tej sytuacji możesz złożyć dyspozycję, tak jak opisałeś - wtedy kredyt uruchomimy w określonym terminie. Możesz też wpisać datę bieżącą - wtedy uruchomimy go od razu, po rozpatrzeniu wniosku
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024