Odpowiedz

Status wniosku

Dzień dobry,
Czy ktoś z Was spotkał się z przypadkiem gdzie w aplikacji moje ing oraz na stronie banku widnieje status o przyznaniu kredytu hipotecznego natomiast doradca kredytowy z ramienia banku nie widzi tego w systemie?
Odpowiedz
0 Lajków
Wacuwac
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
16-12-2021
Wiadomość 1 z 2 (2 600 wyświetleń)

Re: Status wniosku

Informacje widniejące w Moim ING i w systemie udostępnionym pośrednikowi oraz na status trackerze na naszej stronie tutaj powinny być jednolite. Jeśli tak nie jest, to opiekun wniosku (pośrednik) powinien skontaktować się w tej sprawie z nami. Być może to jakiś błąd techniczny.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
602
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (2 546 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy