Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Spłata kredytu hipotecznego gotówką

Dzień dobry
Mam kredyt w ING pod hipotekę. Kredyt zawarty w marcu 2010 na 30 lat. Pozostało do spłaty 95tyś kapitału. Chciałbym spłacić całość gotówką.
Czy jak przyniosę gotówkę do banku nie zostanę zaskoczony jakąś extra super fantastyczną opłatą.
Z tabeli opłat wynika że nie, ale czy aby apewno?
Pozdrawiam i miłego dnia
Odpowiedz
0 Lajków
Jurek1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
09-03-2023
Wiadomość 1 z 3 (2 112 wyświetleń)

Re.: Spłata kredytu hipotecznego gotówką

Odpowiedz
0 Lajków
Jurek1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
09-03-2023
Wiadomość 2 z 3 (2 087 wyświetleń)

Re: Re.: Spłata kredytu hipotecznego gotówką

Nie pobieramy prowizji za wcześniejszą spłatę. Jeżeli rata Twojego kredytu jest pobierana z rachunku technicznego i z niego będzie zlecona spłata, to wpłata w placówce na takie konto jest darmowa. Możesz też wpłacić za darmo w placówce na numer konta do wcześniejszej spłaty: 20 1050 0044 1000 0022 9340 0608. Po wpłacie gotówki na wskazane konto trzeba zlecić dyspozycję zamknięcia kredytu. Możemy ją przyjąć na infolinii: 32 357 00 57. 
Jeśli jednak wpłaciłbyś w placówce na konto osobiste i z niego chciałbyś zlecić spłatę kredytu, to wtedy wpłata może wiązać się z opłatą zależną od typu konta.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
230
44
11-02-2020
Wiadomość 3 z 3 (2 015 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

A jeszcze jedno. Ile jest rubryk w pismach urzędowych do podawania nr konta? Stosujemy tam spacje? Nie ulepszajcie na siłę tego, co nie potrzeba. Może PESEL też podzielicie?

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Już myślałem, że nie będzie problemów, ale nie. Jak mówię lepsze jest wrogiem dobrego. Nie mogę poprawnie wpisać nr konta robiąć przelew. Zrobiliście podział na segmenty liczbowe. Dwie pierwsze, przer

...

08-12-2023
Re: Re.: Problem z logowaniem

Pracujemy nad rozwiązaniem tego błędu. Przepraszamy za tę sytuację. Rozwiązaniem, jakie możemy podpowiedzieć, do czasu wyeliminowania błędu jest korzystanie z opcji logowania za pomocą PIN-u oraz kluc

...

08-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy